social

social

social

social

social

Schiphol Amsterdam Airport
Le Carré B, 4de etage
Beechavenue 174
1119 PS Schiphol
T +31 (0) 20 3080 580

Den Haag
Park de Wervelaan 13
2283 TN Rijswijk
T +31 (0) 70 2156 300

E info@blueclue.nl

Laatste Nieuws

Asbestsanering monumentenpand

11-01-2018 – Anders dan de onderhoudskosten van een normale woning zijn de onderhoudskosten van een monumentenpand aftrekbaar voor de … Lees verder...

Overtreding geheimhoudingsbeding

11-01-2018 – De arbeidsovereenkomst van een werknemer bevatte een geheimhoudingsbeding, een non-concurrentie- en een relatiebeding. … Lees verder...

Tarieven en heffingskortingen inkomstenbelasting 2018

04-01-2018 – Tarieven box 1 Inkomen van tot Jonger dan AOW-leeftijd AOW-gerechtigd € 0 € 20.142 36,55% … Lees verder...


Uw Blue Clue Team

De fiscaal adviseurs van Blue Clue Tax Solutions richten zich met name op internationaal werkende particulieren, ondernemingen en organisaties.

Wij zijn gevestigd op WTC Schiphol Amsterdam Airport, Haarlem en in Den Haag en actief voor enkele (vermogende) particulieren en een keur aan internationale bedrijven, die in Nederland gebruik voor hun intermediaire holding / financieringsmaatschappij of als kantoor en/of distributiecentrum voor de EU, Europa of EMEA.

Onze zakelijke klanten omvatten een breed scala van bedrijven, beide gevestigd in Nederland en buitenland, waarvoor wij bieden zowel fiscaal advies en compliance services, gericht op de vennootschapsbelasting, loonbelasting, sociale zekerheid, BTW en andere gerelateerde onderwerpen. Deze diensten worden geleverd aan bedrijven van start-up tot aandeelhouder verdwijnt en we zijn ervaren in het adviseren over de verschillende effecten van deze zakelijke transacties.

Waarom Blue Clue Tax Solutions?

We zijn van mening dat we u kunnen bijstaan, niet alleen door hoogstaande efficiënte dienstverlening, maar ook door relevant en vindingrijk advies en oplossingen. Zoals eerder is aangegeven, zal u een belangrijke cliënt zijn voor Blue Clue: u kunt vertrouwen op een enthousiast streven naar hoogstaande dienstverlening en we verheugen ons erop u te mogen bijstaan bij het bereiken van uw doelstellingen.

De partners van Blue Clue Tax Solutions

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
TON KROL  

Tax Partner

 

  • Structurering
  • Fusies & Overnames
  • Internationale klanten
  • NGO's
 
Lees volledig profiel  

 

Vacature Blue Clue Tax Solutions?

Klik op de link voor onze openstaande vacature of ga naar www.blueclue.nl/vacature.