Het leveren van door partners geleide diensten

De fiscaal adviseurs van Blue Clue Tax Solutions richten zich met name op internationaal werkende particulieren, ondernemingen en organisaties.

Wij zijn gevestigd op Schiphol Amsterdam Airport en in Den Haag en actief voor (vermogende) particulieren en een keur aan internationale bedrijven, die Nederland gebruiken voor hun intermediaire holding / financieringsmaatschappij of als kantoor en/of distributiecentrum voor de EU, Europa of EMEA.

Onze zakelijke klanten omvatten een breed scala van bedrijven, beide gevestigd in Nederland en buitenland, waarvoor wij zowel fiscaal advies en compliance services bieden, gericht op de vennootschapsbelasting, loonbelasting, sociale zekerheid, BTW en andere gerelateerde onderwerpen. Deze diensten worden geleverd aan bedrijven van start-up tot aandeelhouder, wij zijn ervaren in het adviseren over de verschillende effecten van deze zakelijke transacties.

Waarom Blue Clue Tax Solutions?

Wij staan u graag bij, niet alleen door hoogstaande efficiënte dienstverlening, maar ook door relevant en vindingrijk advies en oplossingen. Zoals eerder is aangegeven, u zult u een belangrijke cliënt zijn voor Blue Clue: u kunt vertrouwen op een enthousiast streven naar hoogstaande dienstverlening en we verheugen ons erop om u te mogen bijstaan bij het bereiken van uw doelstellingen.

De partners van Blue Clue Tax Solutions

Ons seniorenteam is geselecteed op basis van hun kennis en expertise en op hun vermogen om te adviseren over de problemen waarmee u wordt geconfronteerd.

Een toezegging om te investeren in de ontwikkeling van een langetermijnrelatie met u, en wordt vertrouwde adviseurs die beschikbaar zijn voor discussie of geïnformeerde opmerkingen.

Een echt door partners geleide service met een efficiënte en kosteneffectieve service die een no-nonsense aanpak van werken biedt. Concentreren op uw behoeften en doelstellingen. We zullen in partnerschap met u samenwerken om uw doelen te bereiken en om oplossingen met toegevoegde waarde voor uw bedrijf te bieden.

Het doel van Blue Clue is om u professionele expertise, commercieel bewustzijn en empathie te bieden, maar we bieden vooral persoonlijke betrokkenheid bij het helpen van uw bedrijf, bij het oplossen van uw problemen en het verbeteren van uw concurrentiepositie.

U wordt een belangrijke klant van Blue Clue Tax Solutions en we vertrouwen erop dat wij u een service kunnen bieden die uw verwachting overtreft.

Wij bieden u:
  • Een ervaren team dat is geselecteerd om op basis van kennis, ervaring en bekwaamheid te adviseren over voor u relevante zaken
     
  • De wil om te investeren in de ontwikkeling van een relatie met u, zodat we voor u vertrouwde adviseurs worden die voor discussie beschikbaar zijn en vakkundig commentaar kunnen leveren
     
  • Dienstverlening geleid door partners met een efficiënte, no-nonsense aanpak. We zijn er zeker van dat we de benodigde herstructurering binnen het door u gewenste tijdschema kunnen realiseren
     
  • Een kostenefficiënte dienstverlening waardoor u uurtarieven betaalt, die een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden

Het principe dat ten grondslag ligt aan onze dienstverlening is eenvoudig: onze partners adviseren u oplossingsgericht waarbij wij rekening houden met uw behoeften en doelstellingen. We werken samen met u aan uw doelen en leveren daarbij oplossingen met toegevoegde waarde voor u en uw organisatie. Als klant bent u belangrijk voor ons en wij zijn ervan overtuigd dat wij u diensten kunnen verlenen, die aan uw verwachtingen voldoen.

Blue Clue Tax Solutions – relevante ervaring

Blue Clue Tax Solutions is een algemeen advieskantoor op het gebied van belastingadvies, procederen en belastingaangiften voor vermogende particulieren, expats, ondernemingen, stichtingen (NGO's) en ANBI’s. Met de jarenlange ervaring van Ton Krol zijn wij in staat om een verscheidenheid aan klanten, variërend van particulier tot beursgenoteerde ondernemingen te adviseren.

Wij zijn gespecialiseerd in structurering, fusies & overnames, internationale klanten en NGO's. Onze klanten zijn zeer gevarieerd en komen zowel uit Nederland als de rest van de wereld. Wij onderscheiden ons door ons te richten op oplossingen die bij u passen.

Het doel van Blue Clue Tax Solutions is om u op belastinggebied te helpen met professionele expertise, commercieel bewustzijn en vooral persoonlijke betrokkenheid om zo problemen op te lossen dan wel te voorkomen.

Hierdoor kunnen wij ons op het hoogste niveau handhaven. Zo hebben wij bijvoorbeeld toegang tot de on-line databases van het IBFD, een wereldwijd netwerk van accountants en belastingadviseurs en diverse internationale kamers van koophandel. Als gevolg daarvan kunnen wij u internationale expertise leveren wanneer u dat nodig heeft.

Onze organisatie heeft een goede reputatie en veel ervaring in het verlenen van fiscaal advies aan onze klanten en wij zijn in staat om flexibel en op korte termijn te reageren op uw vragen.

Voor wie?

Deze diensten leveren wij aan bedrijven die net zijn begonnen tot aan bedrijven die de ondernemer verkoopt dan wel beursgenoteerd zijn. Kenmerkend is dat ze internationaal zijn. Wij zijn ervaren in het adviseren over de fiscale consequenties/mogelijkheden bij start, fusie, overname, opzetten, verkoop en bedrijfsopvolging.

Wij adviseren expats en werknemers over werken in het buitenland, emigreren naar het buitenland, terugkeer naar Nederland, 30% regeling, Nedeco regeling, aandelenplannen, opties, ontslagvergoedingen, stamrecht BV’s, trusts, auto’s met buitenlands kenteken, etcetera.

Blue Clue heeft ervaring met internationale ondernemingen die Nederland gebruiken voor hun holding en/of financieringsmaatschappij of voor hun Europees distributiecentrum en/of verkoopkantoor.